naturlig fertilitet hormonterapeut homøopati mod infertilitet naturl Kan man booste sin fertilitet? styrke fertilitet gravid uden hormoner fertilitetsbehandling københavn fertilitetsbehandling

Naturlig fertilitet og hormoner i balance, gør kroppen klar med naturens medicin

"Du er stærkere når du er i balance"

Opnå naturlig fertililtet og balance i dit hormonsystem og underliv, så din livmoder bliver det bedste og sundeste sted for baby at blive til.

Kvinder med mange forskellige problemstillinger i forbindelse med fertilitet kommer søger hjælp i min klinik.
Du døjer måske med stærke menstruationssmerter, blødningsforstyrrelser, udflåd, fibromer, problemer med ægløsning, humørsvingninger eller ekstrem træthed før, under eller efter menses.

Alle de her problemstillinger er indikatorer for, at du ikke er i helt så god i hormonel form som du kunne være og det vil du sikkert gerne have noget gjort ved.

Hvordan jeg hjælper dig:
Det gør jeg med homøopati.
Jeg har arbejdet med homøopati i mere end 15 år og er en erfaren behandler, der har hjulpet kvinder med problemer i forhold til underliv og hormonbalance i alle de år.
Når du kommer til en konsultation, får vi en snak om hvad det er du kan mærke der skal blive bedre. Jeg tager ikke primært udgangspunkt i diagnoser eller laboratoriesvar, men i det du kan mærke, altså din subjektive oplevelse - din smerte, din træthed, din tristhed eller dine uregelmæssige blødninger. Det er det første vi tager udgangspunkt i, altså det du lægger mærke til er i “udu” i dit system.
Dernæst taler vi om, hvordan du ellers har det. Måske har du symptomer, du har glemt alt om, før jeg spørger til det, for det har du jo “bare lært at leve med”, men det er vigtigt for mig, at få, et så fuldstændigt billede som muligt af alle de områder din krop har brug for at blive styrket.
Derefter kommer vi ind på, hvordan du har det som helt menneske, det er her min holistiske tilgang til at behandle dig kommer ind i billedet, for krop og sind er jo forbundne.
Formålet med denne snak er at forstå de forskellige problemstillinger der er i spil i din krop, så jeg kan sammensætte den rigtige kur til dig, og din krop kan komme til at arbejde så optimalt som muligt og være parat til at nære et lille nyt liv, hvis du gerne vil være gravid.

Hvordan er forløbet?
Efter den første konsultation, tilrettelægger jeg din personlige homøopatiske kur, til de næste seks-syv uger. Kuren består specifikt udvalgte homøopatiske midler, der passer til dig. De skal stimulere og balancere din krops egne selvhelbredende og afbalancerende kræfter. Homøopati er en naturlig behandlingsform der kan stimulere kroppen på et meget dybt plan.
Du skal kunne mærke en effekt af kuren efter en cyklus, så altså, hvis du skal have din menstruation lige efter du er startet på kuren, kan du ikke forvente at registrere en bedring, men næste cyklus kan du forvente at kroppen har taget kuren til sig og du kan måske mærke mere energi og bedring i de symptomer der generede dig mest.

Velkommen til! Jeg har konsultation i min klinik centralt i København og
Online konsultation i Danmark og internationalt.

Vil du i gang med et forløb?
Ring 28 13 65 54 eller skriv til homeopat@brusati.dk.

Vil du have en uforpligtende snak om jeg kan hjælpe dig?
Ring 28 13 65 54 eller skriv til homeopat@brusati.dk.

De bedste hilsner Maj-Britt Brusati