Uro i benene behandles med homøopati urolige ben behandling af urolige ben urolige børn behandling af restlesslegs syndrome homøopati mod uro

Homøopati mod uro

Homøopati mod rastløshed og uro.

Rastløshed eller uro kan komme til udtryk på mange områder både mentalt og fysisk. En meget almindelig tilstand er uro i benene som rigtig mange døjer med. Jeg har meget gode erfaringer med at afhjælpe dette irriterede problem med homøopati, så det behøver ikke at være en livslang lidelse.

Uro i benene kan forekomme som en uforklarlig kriblen og trang til at bevæge fødder og ben og kan være meget forstyrrende. Man kan have trang til konstant at gnide fødderne mod hinanden, vippe med fødderne eller have så meget uro at man er nødt til at springe ud af sengen eller op af sofaen og er tvungent til at gå rundt eller ryste benene før man kan sætte eller lægge sig igen, dette kan gentage sig flere gange og være meget forstyrrende for nattesøvnen.

Uro i benene eller restless legs syndrome som det også kaldes forekommer ofte om aftenen og natten, præcis på de tidspunkter hvor du ellers har brug for at være i ro, så nægter din krop dig den ro.

 Tilstande der kan forårsagel rastløshed og uro.

Smerter

Det er en kendt sag at smerter kan give restløshed og uro, smerten tillader dig ikke at være i ro, du går rundt, må op af sofaen eller ud af sengen og vandre rundt for smerterne giver dig ingen ro.

En hovedpine kan være så voldsom at man føler trang til at slå hovedet mod puden rulle med hovedet eller endda slå hovedet ind i væggen.

Jeg bruger homøopatiske midler der kan lindre smerter med stor uro som feks  tarentula, zincum met. arsenicum, arnica,  belladonna, bryonia, rhus tox. m.fl. altid udvalgt efter din specifikke problemstilling.

Uro og rastløse ben i overgangsalderen

Mange kvinder oplever i overgangsalderen uro og varme i kroppen om natten. Mange døjer med disse problemer i årevis selv efter overgangsalderen er slut. Homøopati kan afhjælpe dine gener i overgangsalderen. Jeg laver en kur som er skræddersyet til dig alt efter hvordan du er ramt. I homøopatiens verden behandler vi nemlig det hele menneske og tager ALLE de forandringer du oplever siden overgangsalderen i betragtning. Eksempler på midler vi homøopater bruger til at hjælpe kvinder i overgangsalderen er: lachesis, chamomilla, zinkum met, sanguinaria, sulphur m.fl.

Rastløshed og uro i forbindelse med stress og PTSD

Mange der har haft stress eller har PTSD kender til rastløshed i kroppen og sindet, det kan føles som om nervesystemet ikke vil falde til ro under hvile og du kan døje med tankemylder -som jo også er en slags rastløshed bare i hovedet i stedet for i kroppen. Det kan også være du døjer med urolige ben eller hænder og har trang til at sidde og fifle med noget når du feks skal se TV.

Jeg bruger homøopatiske midler som asarum, zincum met, arsenicum, kali.brom, ignatia og andre til at hjælpe mennesker der har brug for ro i nervesystemet efter stress eller PTSD,

Hvordan jeg hjælper dig

Homøopati er en naturmedicinsk behandlingsform hvor man bruger substanser udvundet af planter og mineraler til at stimulere afbalancere og regenerere dine biologiske processer. 

Jeg har arbejdet med homøopati i mere end 15 år og er en garvet, erfaren behandler, der har hjulpet mennesker med uro i nervesystemet i alle de år.

Når du kommer til en konsultation, får vi en snak om hvad det er du kan mærke der skal blive bedre. Jeg lytter til din beretning om dine gener og de tanker du har gjort dig omkring dem. Dernæst taler vi om, hvordan du ellers har det helbredsmæssigt, det er vigtigt for mig, at få et så fuldstændigt billede som muligt af hvor din krop har brug for at blive styrket. 

Formålet med denne snak er at forstå de forskellige problemstillinger der er i spil i din krop, så jeg kan sammensætte den rigtige kur til dig som kan give dig en varig effekt.

Hvordan er forløbet?

Efter den første konsultation, tilrettelægger jeg din personlige homøopatiske kur. Den består af specifikt udvalgte homøopatiske midler, der passer til dig. De skal berolige dit nervesystem og aktivere din krops egne selvhelbredende og afbalancerende kræfter. Homøopati er en naturlig behandlingsform, der kan stimulere kroppen på et meget dybt plan så der forventes en bedring allerede efter få dage eller uger og vi aftaler som regel en opfølgende kortere konsultation 3-6 uger efter du er påbegyndt kuren.

Vil du i gang med et forløb?
Ring 28 13 65 54 eller skriv til homeopat@brusati.dk.

Vil du have en uforpligtende snak om jeg kan hjælpe dig?
Ring 28 13 65 54 eller skriv til homeopat@brusati.dk.

De bedste hilsner Maj-Britt Brusati