longcovid senfølger corona udmattelse muskelsvaghed homøopati homeopathy behandling af senfølger efter covid

Succesfuld behandling af senfølger efter covid

Invaliderende senfølger efter COVID afhjulpet med homøopati.

 

“Jeg føler mig næsten som mig selv igen, og det er gået så hurtigt med at få det bedre, jeg er meget glad!”

 

Hanne kommer til mig i juni måned efter 18 måneder med total udmattelse efter COVID.

Hanne fortæller:

Jeg har døjet med invaliderende senfølger efter corona de sidste 18 måneder og de forskellige behandlinger jeg har prøvet indtil nu har været uden effekt. 

Hannes senfølger var total udmattelse og muskelsvaghed i en grad så hun ikke gang kunne holde sine arme oppe når jeg skulle vaske håret, Den mindste anstrengelse var udmattende, og hun havde mange smerter.

Forløb:

Første konsultation og første kur i forsommeren 2024 oplever ingen bedring af sine symptomer efter tre uger, så jeg ændrer på kuren og så skete der noget! 

Hannes ord: Allerede dagen efter jeg var begyndt på den nye kur skete der noget. Jeg mærkede en opblussen af alle de symptomer jeg havde haft i løbet af min sygdomsperiode, denne opblussen varede to dage, men så den tredje dag følte jeg mig bedre tilpas og jeg kunne mærke en smule mere kraft og energi. Herefter fik jeg gradvist mere energi sig styrke, ja dag for dag og uge for uge fik jeg det bedre og bedre.

Her 6 uger efter føler jeg mig næsten som mig selv igen, det er gået SÅ hurtigt og jeg er meget glad og tilfreds og kan i den grad anbefale homøopati til andre der lider af senfølger efter covid.