Glade klienter

Glade klienter

fortæller

Her er min succeshistorie.

Psoriasis. Jeg har døjet med denne sygdom siden jeg var ganske ung. De forskellige lægemidler og lysbehandling var uden effekt. Jeg følte mig enorm begrænset i min hverdag. Min livskvalitet var smadret.
Så da jeg for 2 år siden mødte ind til samtale hos Maj-Britt, havde jeg ikke mange forventninger.
En bemærkelsesværdig ændring i min psyke skete dog allerede de første par dage med dråberne. Mit humør og energiniveau ændrede sig.
Jeg havde det ikke bare godt, jeg havde det fantastisk!!
2 år efter - min psoriasis, stress og angst er nærmest ikke eksisterende. Tankemylder er væk. Koncentrationsbesvær er væk. Jeg har en fantastisk nattesøvn og er langt mere udhvilet og glad om morgenen. Mit liv og ikke mindst livskvalitet er totalt ændret til det bedre. Jeg er i Zen.
Tusind tak til Maj-Britt

Valeri R

Efter længe at have gået med forskellige helbredsmæssige problemer, kontaktede jeg Maj-Britt Brusati og det har jeg ikke fortrudt. Allerede to dage efter min første konsultation var mine pandehulesmerter forsvundet og har været det siden.
Som en sidegevinst er mine lymfebaner begyndt at fungere igen i min venstre arm, et problem, som jeg ellers har døjet med i mange år, som følge af en arbejdsskade.
Maj Britt er et meget behageligt menneske og hendes spørgeteknik har fået mig til at tænke mange nye tanker. De mange spørgsmål er tænkt, som en metode til at finde det rigtige middel, som kan hjælpe min krop til at helbrede sig selv og jeg må sige, at det er lykkedes i en imponerende grad.

Lars Lyng Hansen   Skævinge

Jeg har benyttet homøopatisk behandling i 17 år. Jeg har været klient hos Maj-Britt de sidste 2 år. Maj-Britt er en meget kompetent klassisk homøopat.
Hun udviser stor empati, er god til at samle trådene, og dermed finde det rigtige middel. Jeg har opnået gode resultater og har haft stor glæde af hendes professionelle behandling.
Maj-Britt Brusati har uforbeholdent mine bedste anbefalinger.

JH   Ishøj

Jeg var begyndt at have flere og flere “sorte” dage mht. mit humør. De havde altid været der, men var blevet værre her i forbindelse med overgangsalderen, det generede mig så meget, at jeg ville gøre noget ved det. Jeg opsøgte Maj-Britt, fordi et andet familiemedlem allerede var blevet hjulpet af hende og det gjorde, at jeg havde tillid til at her var en kompetent behandler og at metoden virker. Man bliver behandlet som et individuelt menneske i højere grad end som en person med en bestemt diagnose, der er ikke én bestemt behandling, der virker for alle med samme diagnose, men man ser på det enkelte menneskes specifikke symptomer. Det tiltalte mig.

Hvilke konkrete symptomer ville du gerne have hjælp til?
Som sagt var det først og fremmest mit humør, det var helt ulideligt svingende, jeg vågnede flere gange om ugen og var uden grund i det sorteste humør. Jeg har et arbejde hvor jeg er meget “på” der bliver set hen til mig og andre skal kunne læne sig op ad mine kompetencer og min styrke, men på disse “sorte” dage fik jeg den værste følelse af bare ikke at kunne klare det, ikke at være kompetent nok. De dårlige dage fyldte så meget at jeg begyndte at få tanker om jeg kunne klare mit job, jeg blev usikker, fik alt for let til vrede osv.

Og så kom du til homøopat…
Ja, der var sat to timer af første gang. Vi gennemgik alle mine symptomer fra mit humør og følelser til nattesøvn fordøjelse og hormonbalance.

Og hvad skete der videre?
Efter vores samtale fik jeg det homøopatiske middel, Maj-Britt vurderede kunne hjælpe mig. Jeg må erkende, jeg troede egentlig ikke, at der var noget at gøre ved min trang til altid at reagere voldsomt og negativt på vanskelige situationer. Men der var noget at gøre! Allerede efter få dage kunne jeg mærke effekten af midlet. Der var nogle ting, der faldt i hak og fandt deres rette plads inde i mig. Homøopatien har styrket mig på et meget dybt plan. Nu hvor tanker om usikkerhed ikke fylder er jeg i højere grad i stand til at stoppe op, lytte og undersøge, jeg har fået modet igen og føler mig stærk, selv i meget pressede arbejdssituationer. Det har ført til gode beslutninger og forandringer både for mig og for andre. Der er gået fire måneder siden jeg fik det homøopatiske middel og der er stadig plads til forbedringer, men bare inden for den sidste halvanden måned kan jeg stadig mærke der stadig sker fremskridt.

Din sidste kommentar?
Maj-Britt er meget sympatisk og dygtig til at spørge ind til det virkelige problem og så afstemme behandlingen efter det. Jeg er lykkelig og taknemmelig for at have fået en stærk fornemmelse af ro og sikkerhed.

Overgangsalder   Kvinde, 50 år

I came to Denmark two years ago and noticed how exhausted I was. I lacked energy and was very emotional due to my father’s death. Although I did not suffer from depression, I felt like I was not my usual self and was starting to dislike the kind of person I was turning into. A friend of mine suggested I go to a homeopath, but I was a bit dubious as I felt it was more guesswork than scientific. However, another friend told me that homeopathy worked well if the homeopath was a good one and I was recommended to go to Maj-Britt. I am glad I did.
Maj-Britt is very professional and capable at what she does, without losing the human factor. She raises the right questions, listens carefully and empathetically, and comes up with a well-researched remedy. She doesn’t guess. She follows through by checking for reactions, noting which works best for me, the individual, and adjusts accordingly. I feel like I am given a tailor-made regime that works with me and not against, that takes into consideration the whole of me and not just parts of me.
As a result of being treated by Maj-Britt, I have more energy and feel like I am becoming my usual self once again. I didn’t think it was possible, but I am so grateful for the changes Maj-Britt and the remedies have achieved for me in the past year.
I can warmly recommend both homeopathy and Maj-Britt as a practitioner for anyone who wishes to see results in their health.

Jessika Borg   4th February 2017

Dette indlæg har taget mig meget lang tid at komme til at skrive, mest fordi jeg ikke har kunnet finde ord der rummer hvor meget homøopat Maj-Britt Brusati har hjulpet mig og min søn.

I stedet vil jeg udtrykke en enorm taknemmelighed for hvordan hun på yderst professionel vis kombineret med hendes empatiske tilgang afhjælper alt lige fra dårlige lunger, dårlige nerver, dårligt immunforsvar, forstuvet haleben, traumer fra ulykker, traumer fra livet, influenza, hormonelle forandringer, migræner, og til at blive sig selv igen på trods af hvad livet har budt en. Maj-Britt har også lært mig hvordan man lytter til kroppens signaler i stedet for at undertrykke det. Hun er altid den, jeg vender mig til for råd ved helbredsproblemer, fysiske såvel som psykiske, og hun er altid den, jeg først vil anbefale til andre med hendes store ekspertise, kompetence og erfaring.

Kvinde 39 år   Frederiksberg

Det har simpelthen været fantastisk at komme i bare en enkelt behandling hos Maj-Britt. Fra at være fuldstændig slidt,træt, og konstant ramt af drænende infektioner i flere år, er jeg nu virkelig ved at komme op til overfladen igen. Der er overskud, energi og en" samling på mig selv" som jeg aldrig har oplevet før. Følte mig fuldstændig tryg i Maj-Britts meget proffesionelle og dybt empatiske hænder. Tusind tak for en enorm hjælp til starten på et liv jeg igen kan trives og udvikles i.

M. Jensen   København

I live in California and with frequent travel to Copenhagen for work, I decided to seek the guidance of a Homeopathic Doctor due to increasing stress and lack of mental and emotional energy to get through the work day. I was also experiencing strong cramps in my abdomen which would not go away. After my first consultation and remedy prescribed by Maj-Britt, I noticed the heavy cramping in my abdomen went away the next day. This was a big relief for me. With a couple other follow up sessions with Maj-Brit, over a few month period (when I was in Copenhagen for work) and progressive remedies, I feel more and more at ease and happier and significantly better mental and emotional energy. I feel happy again now and the heavy feeling in my body and stomach/abdominal stress is gone. I also notice that I respond to stressful situations in a more relaxed way without panics.

Dan K.   Californien, USA

Jeg har været hos Maj-Britt 2 gange nu og har oplevet en markant forbedring på henholdsvis betændelsestilstand samt migræne - endvidere på det psykiske. Kan hun opfordre andre til også at opsøge hende

Karen

Kære Majbritt. Du har givet mig livet tilbage!!! Jeg har haft migræne siden jeg var teenager og i den sidste tid, inden jeg kom til dig, har jeg haft anfald hver dag. Jeg har været hos dig 3 gange og min migræne er næsten helt væk!!! Jeg får sjældent anfald nu og de varer kun et par minutter hvor de går væk af sig selv uden at jeg skal tage noget medicin!!! Tusind, tusind tak for din hjælp. Jeg er SÅ taknemmelig 😊❤️ De varmeste hilsner.

Elizabeth

I en stressfyldt og følelsesmæssig overvældende periode har jeg fået akut og så kronisk nældefeber. Det var for mig ikke tilfredsstillende kun at dæmpe symptomerne med antihistamin på recept. Jeg havde behov for at tage mig af det med hele mig og jeg havde et ønske om at styrke mit system på en dybere plan, så at det kan finde sin balance igen.

Det blev til en indre rejse, som ikke kun har befriet mig fra nældefeberen, men også har efterladt mig med en større viden om mig selv og om de mekanismer og triggere, der har udløst nældefeberen.

Den homøopatiske behandling hos Maj-Britt har jeg i den grad oplevet som fyldt med tillid, ægthed, nærvær, stor viden, både intellektuelt og intuitivt. Den har helet og givet mig indsigt i mere end ”kun” selve nældefeber.

Tusind tak!

Mirjam   Kronisk nældefeber

Med Mai-Britts hjælp har jeg fået et styrket immunforsvar og god balance i kroppen, denne behandling er det bedste jeg nogensinde har oplevet på krop og sjæl.

O. G.   København