Om behandlingen

Om behandlingen

Hvad enten du søger hjælp til en fysisk, mental eller psykisk lidelse, så har vi den første gang du kommer en grundig snak om hvordan du har det. Jeg spørger til dine symptomers udvikling, hvad der kan moderere dem, hvad der evt. udløste dem, og om de tanker du ellers har gjort dig om din sygdom. Målet med denne samtale er at finde det eller de homøopatiske naturlægemidler som kan bearbejde den bagved-liggende årsag til dine symptomer, og dermed skabe et varigt resultat. Denne første konsultation varer op til to timer.

Jeg har arbejdet med den Klassisk homøopatiske metode i mange år og jeg supplerer af og til min behandling med råd om f.eks. urtemedicin eller kosttilskud, men intet kan måle sig med homøopatien som jeg har set de mest fantastiske og vidunderlige resultater med. Jeg oplever hvordan mine klienter bliver fri for fysiske og emotionelle problemer de har haft i årevis.

Det homøopatiske princip er i overensstemmelse med de universelle love for, hvordan helbredelse finder sted fra naturens side, altså hvordan kroppen ville have helet sig selv, hvis den kunne. De homøopatiske midler gives for at stimulere og igangsætte de processer og aktivere organismens egen selv-helbredende evne.

Uddannede klassiske homøopater som jeg, er grundigt trænet i forståelse af den fine sammenhæng der er mellem det fysiske, følelsesmæssige og mentale plan i et menneske og vi er skolet til at vælge midler der stimulerer kroppen på et meget dybt plan.

Homøopati er baseret på princippet om at kroppen med den rigtige påvirkning, kan stimuleres til at helbrede sig selv og genoprette balance.

Homøopati er et komplet naturmedicinsk system som kan bruges til stort set alt hvad et menneske kan fejle. Hvis du er alvorligt syg erstatter en behandling hos mig ikke et lægebesøg, men homøopati kan noget andet end kemisk medicin. Det slår ikke ned, men opbygger stimulerer og styrker. De homøopatiske midler kan afbalancere på alle planer i mennesket både mentalt, emotionelt og fysisk og kuren er altid specifikt tilrettelagt din specifikke sygehistorie og symptombillede. 

Vil du gerne i behandling hos en professionel og erfaren homøopat? Så klik her og tag kontakt.