Hvordan foregår behandlingen?

Jeg tilrettelægger en skræddersyet kur med homøopatisk medicin som skal rette op på dine ubalancer og udrense de belastninger der hindrer dig i at blive rask. Som klassisk homøopat er jeg grundigt trænet i forståelse af den fine sammenhæng der er mellem det fysiske, følelsesmæssige og mentale plan i et menneske og en homøopatisk kur kan afbalancere kroppen på et meget dybt plan og udrense selv gamle belastninger. Derfor vil du ofte opleve at ikke bare dine symptomer bedres men også opleve mere energi og velvære.

Ved behandling af kroniske problemer gennemgår jeg din sygdomshistorie. Jeg spørger til dine symptomers udvikling, hvad der kan moderere dem, hvad der evt. udløste dem, og om de tanker du ellers har gjort dig om din sygdom. Denne første konsultation varer op til to timer.

Målet med denne samtale er at finde det eller de homøopatiske naturlægemidler som kan bearbejde den bagved-liggende årsag til dine symptomer, og dermed skabe et varigt resultat. 

Homøopati er baseret på princippet om at kroppen med den rigtige påvirkning, kan stimuleres til at helbrede sig selv og genoprette balance. Det er et komplet naturmedicinsk system som kan bruges til stort set alt hvad et menneske kan fejle. Hvis du er alvorligt syg erstatter en behandling hos mig ikke et lægebesøg, men homøopati kan noget andet end kemisk medicin. Det slår ikke ned, men opbygger stimulerer og styrker. De homøopatiske midler kan afbalancere på alle planer i mennesket både mentalt, emotionelt og fysisk og kuren er altid specifikt tilrettelagt din specifikke sygehistorie og symptombillede. 

Vil du gerne i behandling hos en professionel og erfaren homøopat? Så klik her og tag kontakt.