Akut sygdom

Homøopati kan virke hurtigere, mere skånsomt og effektivt end meget konventionel behandling og jeg oplever også at homøopati kan bedre tilstande, der ikke findes konventionel behandling for, men du skal søge læge ved akutte infektionssygdomme eller livstruende tilstande.

Jeg følger op på effekten af det homøopatiske middel, efter nogle timer eller få dage alt efter hvor akut din lidelse er. Du får et homøopatisk middel som du kan fortsætte med at tage efter behov til problemet er løst. Alle priser er inklusive det homøopatiske middel.

Eksempler på et akut behandlingsforløb:

Behandling af akut tandpine og betændelse ved tand  kr. 1.500,-
Graviditetsgener: kvalme, bækkenløsning og symfyse løsning eller andre gener under graviditet behandling og opfølgning efter to dage kr. 1.500,-
Akut blærebetændelse: behandling inkl. opfølgning efter en-to dage kr. 1.500,-
Akutte sportsskader som forstuvninger, forvridninger og smerter efter slag eller hjernerystelse behandling inkl. opfølgning efter to-tre dage kr. 1.500,-Behandling af kroniske lidelser

Første konsultation, varighed op til to timer kr. 1.900,-
Opfølgende konsultation efter 4-6 uger kr. 850,-


Ved kronisk sygdom skal du regne med et forløb på 3-10 behandlinger hver 4-7 uge. En del  klienter mærker en forbedring allerede efter den første kur og det er selvfølgelig dig der bestemmer hvor længe du vil fortsætte i behandling. 

Målet med behandlingen er først og fremmest at kurere lidelsen og hvor det ikke er muligt kan den homøopatiske behandling styrke kroppen, så der bliver færre og lettere udbrud af en kronisk sygdom.