hund inkontinens

Homøopati mod inkontinens hos hunde

Olivia 15 var år gammel og led af inkontinens, det er usædvanligt for en 15 årig at lide af inkontinens, men ikke hvis man er en cockerspaniel, det var nemlig sådan det var. Olivia var en brun cocker spaniel godt oppe i årene og hendes ejer var ked at af hun gik og lækkede på gulvet hjemme i stuerne. Olivias ejer havde selv været i behandling hos mig for kronisk hoste og hæl spore med et rigtigt godt resultat, så hun spurgte mig om man mon kunne hjælpe hendes hund af med problemet med ikke at kunne holde på vandet.

Jeg spurgte til Olivias historie og den eneste årsag til problemet måtte være at det var aldersbetinget, noget der også er helt almindeligt hos os mennesker.

Inkontinens kan skyldes flere ting, og opstår ofte med alderen eller efter børnefødsler, men enderesultatet er at blærens lukkemuskel ikke fungerer som den skal eller at blæren for nemt trækker sig sammen så man ikke kan holde urinen tilbage. Hos os mennesker kan det resultere i at man f.eks ikke kan holde på urinen når man nyser hoster eller løber.

Inden for homøopati er der god hjælp både til mennesker og dyr, og her i Danmark er der dyrlæger som er uddannede homøopater. Det der hjalp Olivia var det homøopatiske middel causticum 30ch. Nogen ganske få doser af dette middel løste problemet fuldstændigt for Olivia.

Døjer din hund med aldersbetinget inkontinens så kontakt mig eller en af de danske dyrelæger der er uddannede i homøopati.