Sportsskader

Sportsudøvere er vilde med homøopati

Fodboldspillere, gymnaster og andre sportsudøvere kommer oftere ud for forstuvninger, forvridninger, overanstrengelse og slag  end andre mennesker gør, og kan derfor komme til at lide af kroniske smerter. Homøopati hjælper kroppen til at hele skader i forskellige typer af væv og strukturer hurtigere. Jeg giver dig en kur som er designet til at hele i det område du er skadet. Jeg hjælper sportsudøvere med smerter efter gamle skader. Har du smerter? Ring eller skriv info om homøopati til dig.

Citat: Peter Billigmann, sportslæge og leder af Koblenz Institut for præstationsdiagnostik og idrætsmedicin, i et interview med Spiegels nyhedsmagasin: ”Homøopatiske stoffer har ingen bivirkninger, ingen doping effekt og succeshistorierne er uafviselige”

Professor Billigmam nævner, at homøopati er effektivt til at reducere fysisk stress som følge af anstrengelsen i motion. Der er en hurtigere heling efter skade og opnået imponerende resultater ved brug af homøopati.

Citat: “I know that homeopathic medicines are used by many celebrities and their entire families. Following homeopathy has helped me immensely and boosted my confidence thereby improving my performance.” [21]

Marko Pantelic, Serbian Football Player