Lavt immunforsvar og gentagne infektioner

Lena, lavt immunforsvar.

Syg flere gange om måneden med ondt i halsen feber og ondt i ørerne fra den mindste kulde eller træk. Meget hæmmede i fht studie og arbejde da hun havde sygedage hver eneste måned. Efter den homøopatiske behandling, som gentages en gang imellem, har hun ikke været syg. Jeg har fulgt Lena i flere år nu, hun har sendt mange andre venner og bekendte til mig, og det går stadig godt.

Bente, immundefekt.

Svage lunger, meget modtagelig for lungeinfektioner derfor ofte på antibiotika. Har blandt andet fået det homøopatiske middel kali carb og siden hun begyndte i behandling for to år siden får hun færre og mildere infektioner. Hun er meget glad for hvad homøopati har kunne gøre for hende indtil nu.

David, bihulebetændelse.

David, høj og slank mand i trediverne. Normalt masser af livsglæde og energi. Kommer med en langvarig bihulebetændelse, der har drænet ham for al energi og har varet i flere måneder. Fik det homøopatiske middel Tuberculinum 1M, baseret på konstitution og konkrete problem. Opfølgning efter en uge: Fuldstændigt forbløffet over effekten af midlet. Morgenen efter var bihulebetændelsen 75% forbedret, endnu to dage efter var den 95% forbedret. David var tilfreds med resultatet af behandlingen og en glad mand.